Dişi Cinler Hakkında Hiç Duymadığın Bilgiler - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Dişi Cinler Hakkında Hiç Duymadığın Bilgiler


Bu yazımızda; dişi cinler, dişi cin kabilesi, dişi cin musallatı belirtileri, erkeğe musallat olan dişi cin gibi başlıklara değineceğiz.


Gösterişli ve elbette yakışıklı kimslere dişi cinlerin göz koyup tedirgin ettiği, akıllarını başlarından aldığı şimdilerde sıkça yaşanan ve sorgulanan bir hadise. Dişi cinler böyle delikanlıların varsa yakınlarıyla ve sevdikleriyle bir araya gelip konuşmalarına engel olur, zifaf gecesinde de başarısız olmalarına yol açarlarmış. Zaman zaman da kendini Allah (CC) yoluna vakfetmiş, namazında niyazında imanlı, güzel kimselere görünürerek baştan çıkarırlarmış. Genellikle, bu işleri yapan dişi cinler çıplak gezer, camide, mescitte namaz kılarken bile, insanın karşısına bir anda çıkarlar.


Dişi Cinler Hakkında Bilgiler


Akıl ve irade sahibi Cinlerin en çok kemik ve pirinç türü şeyleri sevdiği bilinir ve paralarının soğan kabuğu olduğu da ve bilhassa artıklarımızı yerler. Elbette Cinlerin yiyecekleri bu kadar kısıtlı ve sınırlı değildir. Kimi zamanda bizlerle yaşadıklarından dolayı besmelesiz oturulan sofralardan da yararlanabilirler. Onlar da biz insanlar gibi yer ve içerler, evlenip çoğalırlar ve topluluk halinde yaşarlar. İnananları inanmayanları vardır, kabileleri ve reisleri cin padişahları vardır.


Her nefis ölümü tadacağı gibi cinler de ölümlüdür ve bu ilahi ve şaşmaz bir hadisedir. Bizler gibi sorgulanacaklardır. Cinler umumiyetle kadın veya erkek rahatsızlık verdiği kimsenin gözlerine girişte de belirttiğim birtakım hayali görüntüler verir. Öte yandan şeytani cinler insanın herhangi bir uzvuna rahatlıkla ve elbette yüce Allahın (CC) müsadesiyle yerleşerek rahatsız edebilir hatta dövebilirler. Şeytani cinler eşleri bile ayırabilir.


Cinlerin gıdası kokudur!. Cinlerin en çok sevdikleri koku da tütün kokusudur... Sigara içen bir kişiye rastladıkları hatta musallat oldukları kişi tütün kullandığı zaman, artık kolay kolay onun yanından ayrılmayarak peşini de bırakmayacaklardır.


Aşırı öfkeli ve korkulu, nefsinin isteklerine aşırı düşkünlük ve gaflet bu varlıkların bizlere musallat olmasına neden olabilir. Cine cinni de denir, cinlerin dişi olanlarına peri dendiğine de sık tanık oluyoruz. Cin, insana ilgi duyabilir hatta aşık bile olabilir. Hatta o kişide cinsel ilişki benzeri bir his yaratarak sözde tatmin bile yaşatabilir. Ancak hiçbir surette insanla ne münasebete girebilir ne de kadınları hamile bırakabilir.


Bu noktada kaderine razı olmayan ve insan olmak isteyen bazı cinlerin bu tip yollar denediğine tanık oluyoruz. vardır. İnsan olmak isteyeni de sıkça vardır. Ya da sınırlarını bilmeden bir insana aşık olanlar da mevcuttur.


Eğer cin bir insana bazı hisler beslerse olursa onu elde edebilmek için sürekli zayıf zamanlarını ve olası ruhsal çöküntüsünü bekler. Sonra da bu kişiyi avucuna alır. İletişime geçtikleri noktada da bir şekilde sürekli yanda olacaklarını ve onu yalnız bırakmayacağını iddia ederler ki cinlerin ekseriyeti yalancıdır. Bazı kimseler de o anda yalnız olduklarından sözlere inanır ve cinler ile arkadaşlıklarını ilerletmeye başlar.


Cinler bizlere benzediğinden bazı cinler de insanlar gibi sapık ruhlu olabilir. Söz konuyus kişiyi zamanla taciz edecektir. İletişime geçtiklerinde zaman zaman onun ellerinden faydalanarak, bazen ise zihninde hayal ettirerek amaçlarına ulaşırlar. Cinler sadece kadınlara da aşık olmazlar. Hem kadın cinler erkeğe, hem de erkek cinler kadına aşık olabilmektedir. Onlar da bizim gibi evlenebildiklerinden eşleri vardır. Cin insana aşık olduğunda eşi kıskanır. O kişiye Allah (CC) muhafaza zarar vermeye de çalışacaktır.


Sadece Yahudi inancında değil diğer mitolojilerde de insanların cinlerle münasebete girerek ve çocuk sahibi olduğu inancına rastlanır. Burada bir izahla konuyu pekiştirelim. Malumunuz insan bedeninin ortalama bir ısısı mevcuttur ve bu ısı spermleri öldürecektir işte bu yüzden testisler vücudumuzun dışındadır. Bir kaç derecelik bir ısı farkı dahi sperimlerin yaşamasını veya yaşamamasını sağlayacaktır. O halde bir erkekle dişi cinin ilişkisinden çocuk dünyaya geleceğini düşünmek ciddi bir tez olmayacaktır.


Paranormal konulara odaklandığımız bu yazımızda; dişi cin resmi, evde cin olduğunu nasıl anlarız, dişi cin musallat belirtileri, dişi cin isimleri, dişi cin kabilesi ve en tehlikeli cin isimleri gibi konu ve başlıklara değinmeye çalıştık. Umarım beğenir ve yorumlarını paylaşırsınız.

Yorumlarınız Değerlidir