Cinler Öncelikle Kimlere Musallat Olurlar? - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Cinler Öncelikle Kimlere Musallat Olurlar?


Cinler; günah işlenmediği, Allah'ın emirleri yerine getirildiği müddetçe bedenlere giremeseler de dışarıdan vesvese verebilirler. Büyük günahlarda ısrar ve farzların terki musallat sebepleri arasında gösterilir. Listelemek gerekirse;


Şirk ve Allah'a isyan; ana babaya, akrabalık hukukuna riayet etmeme, zina alkol ve uyuşturucu maddeler, iftira, gıybet, kınama, hor görme, Allah'ın rahmetinden ümidi keserek isyan etme, tarotçuluk falcılık büyücülük, namaz, zekat, oruç ve tesettürün terki, yalan yere yemin etmek, beddua lanet özetle Allah'ı (CC) unutmak...


Konuyu destekler iki ayetle devam edelim: Şuara Suresi 221. ve 222. ayete bakın yüce Mevla bizlere ne diyor. ''Şeytanların kime indirileceğini size bildireyim mi ? Günahkarlara iftiracı ve yalancılara.'', Zuhruf Suresi 36. Ayet de der ki: ''Kim Rahman'ın zikrini görmezlikten gelirse, Biz ona bir şeytanı musallat ederiz. Artık bu, onun bir yakın dostudur.''


Cinler insanlara en çok banyo, tuvalet ve yatak odasında musallat olurlar. Tuvalete ve banyoya girerken ve yatmadan evvel Müslüman kişinin şeytanın şerrinden yüce Allah'a sığınması kuvvetli bir sünnettir. Habibullah efendimiz Muhammed Mustafa, Ebu Davut kaynaklı bir hadisinde biz Müslümanlara şöyle sesleniyor: "Biriniz tuvalete girmeden önce şöyle desin: (Euzu billahi minel-hubsi vel-habâis: Erkek ve dişi şeytanlardan Allah'a sığınırım.)"


Yine Allah Resulü (sav) bize yatarken şu kelimeleri okumamızı öğütlemiştir: "Bismillah. Euzu bi kelimatillâhit’tâmmeti min gadabihi ve ikabihi ve min hemezsatiş’şeyâtîni ve en yahdurunî: Allah'ın adıyla, Onun gazabından, cezasından, şeytanların vesveselerinden ve yanımda bulunmalarından Allah'ın tastamam kelimelerine sığınırım."


Allah'ın müsaadesiyle cinler her kişiye musallat olabilir. Gençlere, küçük çocuklara hatta bebeklere, yalnız yaşayanlara - özellikle kadınlara, hamile ve loğusalara, ruhsal ve bedensel hastalıkları olanlara, tesettüre riayet etmeyenlere, fal baktıran ve bu tip işlere heves edenlere, kendini beğenenip kibirlenenlere, tütün ve uyuşturucu kullananlara zayıf oldukları hususunda ikazımızı yapmak isteriz.


Cinlerin Musallat Oldukları Kişide Görülen Emareler Nelerdir?


Unutkanlık kararsızlık ve dalgınlık halleri ile birlikte geleceğe dair ümitsizlik, yakınlarına karşı nedensiz agresif davranışlar, işlerin ters gitmesi ve aşırı kısmetsizlik, irade dışı aksiliklerin yaşanması, sonrasında pişman olunsa da en sevdiğinin dahi hareketlerinden anlamlar çıkarma, sık nişan atma ve bir türlü evlenememe, nedensiz boşanma, yalnızken bir karartının yanından geçtiğini hissetmek, banyoda yaşanan korkular, rüyalarında sık sık yılan kedi köpek görülmesi, ne kadar uyunursa uyunsun yorgun kalkmak, çoğu zaman da parmağını dahi kıpırdatamayacak kadar ağırlık hissetmek. Tabi çok fazla belirti var lakin en sık görülenler bu saydıklarımız.


"Cinler Öncelikle Kimlere Musallat Olurlar?" başlıklı bu yazımızda sizlere; cin musallatı, cin musallatından kurtulmak, cin musallatı nedir, cin musallatı tedavisi, cin musallatı duaları, cin musallatı rukye, cin musallatı vesvese ve cin musallatı belirtileri başlıklarıyla alakalı dini bilgiler sunmaya çalıştık, umarız beğendiniz.

Yorumlarınız Değerlidir