Cinler Hakkında İlk Kez Duyacağınız İlginç Bilgiler - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Cinler Hakkında İlk Kez Duyacağınız İlginç Bilgiler


Çoğu şehir efsanesi tadında olsa da yine de paylaşmak isteriz. Cinler hakkında ilk defa duyacağınıza inandığımız ilginç bilgiler derledik. Umarım beğenir ve yorumlarınızı paylaşırsınız.


Karabasan her sabah, sabah namazından 1 saat evvel ezan okunana dek insanı izler ve cenabet olup olmadığını kontrol eder. Korkutur. Köpeklerin özellikle ezan esnasında uluması, kedilerin bir noktaya odaklanması cinlerle ilişkilendirilen bir başka gerçek.


Astral seyahatler konusunda uzmanlaşabilir ve hazineler bularak zengin olabilirsiniz. Tabi şeytanla anlaşma yapmanız kaydıyla. Cinlerle fazlaca uğraşan bu konularda kitaplar okuyan kişilerin gözlerindeki perde zamanla kalkabilir ve karanlıkta dahi bu gizemli varlıkları görebilirler.

 

Normal bir evde sayıları 100'e kadar ulaşabilen cin bulunur. Şanssızlıktan ve başladığı işleri bir türlü bitiremeyen kişiler cinlerin Yakaza kabilesinden Alucra'nın etkisi altında olabilir. Banyolarda bulunan cinler genellikle genç cinlerdir ve genç kızları taciz ederek etkileme yoluna giderler. Tabi olumsuz manada. Kızlar duygularıyla ve hisleriyle hareket etmeye alıştıkları için en çok musallata uğrayanlar konumundadır.

 

Ulemaya göre evdeki son insan uyuduktan sonra cinler ziyarete gelir. Cinlerin düğünleri Yatsı ile başlar ve Sabah ezanı ile sona erer. Sigara dumanını içine çekmek ve evde tütsü yakmak iyi değildir. Duman cinleri o ortama çeker, siz dumanı çektikçe onları sayısı ve ilgisi gittikçe artar.

 

Her Bismillah zikri ile Müslüman cinleri memnun ederiz. Hatta bize sarılırlar. İçki içtiğinizde ise yanınızda bulunan melekler gece boyu ağlar. "İç ses" Müslüman cinlerin bizlere seslenişi olarak kabul edilir. Cinler akılı uslu, günlük farz ibadetlerine ve zikirlerine devam eden insanlardan uzak durur; daha çok güçsüz, dünyevi zevklere düşkün, etrafındakilerle sürekli kavga eden stresli insanları sever.

 

Ölen cinler her zaman ağaç dibine gömüldüğünden ağaçların dibine bevletmek yapmak iyi değildir. Gece dişlerini fırçalamadan yatanlara da notumuz var. Dişlerimizin arasında kalan artıkları Behnilem cini yer. Cinler insan artıklarını yerler. Cinlerin yemekleri besmele çekilmeden yenen yemeklerdir. Ayrıca tezek ve kemikler de onların yiyecekleridir.

 

Cinler daha çok hamam, müzik ve eğlence yerlerinde, içerisinde resim ve heykel bulunan ortamlarda bulunurlar. Kedilerin esasen bir çok hayvanın göz perdesi açıktır ve cinleri görebilirler. Bazen mezarlıklarda meyve ağaçlarına rastlayabilirsiniz, bu cinlerin ölüleri rahat bırakması içindir.

 

Çirkin ve kıskanç olan dişi cinlerin güzel kızlara musallat olduğu kayıtlara geçmiş bir çok olay mevcuttur. Gereksiz yere evde mum yakmak cinleri davet etmenin bir başka yoludur. Evinizde sohbet olduğunu düşünüp ziyaretinize gelebilirler.

 

Bu yazımızda sizlere; cinler hakkında geniş bilgi, cinler hakkında bütün bilgiler, cinler hakkında hadisler, cinler hakkında bilinen yanlışlar, cinler hakkında bilgi diyanet, cinler alemi hakkında bilgi, cinler hakkında hikayeler ve cinler hakkında bilinmesi gerekenler arama sonuçlarıyla ilişkili yardımcı olabilecek bilgiler derlemeye çalıştık. Umarım beğenir ve yorumlarınızı paylaşırsınız.

Yorumlarınız Değerlidir