Cin Yakmak Ne Demektir ve Nasıl Olur? - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Cin Yakmak Ne Demektir ve Nasıl Olur?


Bu yazımızda; bende cin varmı test, cinler musallat oldukları kişiyi nasıl etkiler, cin musallat olan kişi ne yapmalı, peri musallatı nasıl anlaşılır, musallat belirtileri diyanet, evde cin olduğunu nasıl anlarız, kedinin içine cin girmesi nasıl anlaşılır ve musallat olan cin nasıl kovulur başlıklarına değineceğiz.


Cin yakmak en anlaşılır ifade ile, kişiye musallat olan cini yakarak öldürmek demektir. Ehli sünnet alimler cinleri şu terkiple yakabilir; Evvela bir kağıda bir daire çizilirerek ortasına nokta konur. Musallat olarak rahatsızlık veren cin’e iman ederek kişiyi bırakması teklif edilir. Cin kabul edip kişiyi terkeder ise işleme devam edilemez ancak büyük ihtimalle kabul etmeyeceğinden uzman kişi yardımcılarına emir vererek kafir cini yakalatır ve bu bahsettiğim noktaya hapsedilir.


Daha sonra bu kağıt yakılır ve hapsolan cin de bu kağıtla beraber yanarak cehenneme gider. Bu işle iştigal edenler sürece manevi ameliyat’da demektedir. Hasta olan kimse ufak tefek kasılmalar hariç her hangi bir acı hissetmez. Çoğunlukla uygulanan cin yakma yöntemi bu şekildedir.


Ancak güçlü yardımcıları olmayan kişiler çeşitli vefkler ve dualar ile cini rahatsız edip kaçırma metodunu da uygulayabilirler. Bu ikinci metod hem hasta olan kişi için ıstıraplı geçer hem de uzun sürebilir. Hasta kişi canı yanabileceğinden bağırıp ağlayabilir hatta cin çıkarken hasta kişiye bir zarar vererek de çıkabilir.


Bizim dünyamızda akşam ezanı ile akşam başlar, bizde akşam başlarken cinlerin aleminde gündüz başlar ve sabah ezanına kadar da devam eder sonra onlarda gece biz de ise sabah olur. Bu nedenle cin musallatı yaşanan kişilerin genellikle gece ıstırapları artar.


Ve bütün bunlar bir şekilde aşılmış olsa bile o cinin tekrar geleceği düşünülür. Bu işler bir çok yazımda altını çizdiğim üzere tehlikeli işlerdir ehli sünnet bir alimi bulamadıktan sonra zarar görebilirsiniz. Acemi ve inançsız kimselerden kesinlikle uzak durulmalıdır.


Cinler kimlere musallat olur?


Cinler herkese musallat olabilirler ancak zayıf karakterli güçsüz, namazsız abdestsiz inançsız kişiler daha çok ilgilerini çeker zira bu tür kimseler onlardan daha fazla etkileneceklerdir. Kadınlara da daha çok musallat oldukları bilinmektedir.


Cin yakmak, cin yakmak nedir, cin nasıl yakılır, bedendeki cini yakmak, bedendeki cini çıkarmak, cinleri yakan esmalar ve cin yakmak için tılsım başlıklarına değinmeye çalıştık. Umarım beğenir ve yorumlarınızı paylaşırsınız.

Yorumlarınız Değerlidir