Cin Musallatı, Belirtileri ve Cin Musallatına Karşı Önlemler - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Cin Musallatı, Belirtileri ve Cin Musallatına Karşı Önlemler


Cinlerin insan vücudunda daha çok kasık bölgesine saklandığına inanılır. Sonrasında; ensede, diz kapak bölgesinde ve sağ kısımda hayra yönelik amellerimizi kayıt altına alan melek olduğu için sol kol altında bulunurlar. Beden sahibini zaman zaman ateşlendirir bazen de sol kısmı uyuşturup ağrıya sebep olurlar. Genellikle sabah kalkınca sol kolda hissedilen uyuşukluk bu durumla da ilişkilendirilir.


Yine sol tarafta olmalarının sebebi, kalbi olarak sıkıntı vesvese verip farz ibadetlerden uzaklaştırarak sapıkça şeylere yönelmelerini sağlamalarıdır zira kalp bu bölgede bulunur. Sabahları zor uyanmamız, namazlarda abdest alırken vesveseler oluşuyorsa kişide cin musallatı olabileceğinin dellilerindendir.


Diğer cin musallat olma belirtileri şöyle sayılabilir: eşle yaşanan şiddetli geçimsizlik (dikkat edin partner demiyoruz, sevgili demiyoruz 'dini nikahlı' helal durumlardan bahsediyoruz.), yine eşinin yüzünü bir anda değişik surette görmek, sol kolda uyuşmaların devam etmesi, geç saatlerde yorgun uyanmak, devam eden uyku düzensizliği, banyoda tuvalette uzun süreli kalmak, sinirlilik hali, uyuyamamak ve diş gıcırdatmaları, kramp şekinde devam eden ağrılar yahut bir anda aniden gelen uyku hali.


Sürekli kabuslar görmek, devam eden yorgunluk ve halsizlik, baş ağrıları, günah işlemeye yatkınlık, konsantrasyon problemi yaşamak, sara krizlerine benzer nöbetler yaşamak, kişi bekarsa taliplerine karşı soğukluk duyması, kişinin kendisini izleniyor hissetmesi yahut birisinin ona dokunduğunu düşünmesi, yalnız kalma isteğinin artması cin musallat olması belirtileri arasında diğer öne çıkan haller olarak sayılmaktadır.


Cinlerin rüya aleminde kendilerini göstererek kişiyi kendilerine alıştırma halleri de vardır ki buna "beden dışı alıştırma hali" denmektedir. Kedi, köpek yahut yılan olarak kendilerini gösterdikleri de olur. Yılan sokması hali rüyada dahi gerçekleşse kişi uyandığında bu bölgede acı hisseder. Bunu da duruma örnek olarak vermek mümkündür.


Evde sesli bir şekilde Kuran okumak, okuyamıyorsak abdestli bir şekilde dinlemek, bol salavat getirmek, farz ibadetlere devam etmek, zikir ve dualara devam etmek Allah'ın (CC) izniyle bu varlıkları sizlerden uzaklaştıracak tedbirlerdir.


Günaha düşmekten, harama bakmaktan, Allah (CC)'nin haram kıldığı her türlü husustan, kalabalıktan, çok konuşmak ve çok yemek yemekten sakınır, farz ibadetlerimize devam eder ve sürekli olarak abdestli olursak Allah'ın izniyle kesinlikle bize zarar veremezler. Durumu ruhen ve bedenen zarar görülmemesi için erken teşhis etmek mühimdir.


Neredeyse her yazımızda sıkça belirtsek de burada da ifade edelim, buna benzer durumların yaşanması size cinlerin musallat olduğu manasına gelmez. Konusunda uzman bir hekime detaylı olarak muayene olmalı ve sorunun temelinde fiziksel bir tetikleyicinin bulunup bulunmadığını anlamalısınız yine kendisine cinci ve medyum diyen kişilerden uzak durmalısınız zira bu kimseler para almak için var olmadığı halde size cin musallat olduğunu söyleyeceklerdir.


Cin musallatı odaklı bu yazımızda; cin musallat belirtileri, cin musallatı nasıl geçer, aşık cin musallatı, dişi cin musallatı ve evde cin olduğunu nasıl anlarız başlıklarına değindik. Umarım beğenir ve yorumlarınızı paylaşırsınız.

Yorumlarınız Değerlidir