Çeçenistan'daki Cin Çıkarma Hastanesi - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Çeçenistan'daki Cin Çıkarma Hastanesi


2009'da Grozni'de kurulan "İslami Tedavi Merkezi - Center of Islamic Medicine"; batıl inançlara sahip halkın, cinci büyücü gibi şarlatanlara para kaptırmaması için Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov'un talimatıyla resmi olarak faaliyet gösteriyor.


Görevi 'dini usullere göre tedavi etmek' olan İlahiyat mezunları ücretsiz olarak ziyaretçileri tedavi ediyor, giderler ise Ahmet Hacı Kadirov Vakfı bütçesinden karşılanıyor. Tedavi hastalara 20 dakika boyunca Kuran-ı Kerim dinletilmesiyle başlıyor. Tedaviler tılsımsız muskasız olarak ve tamamen Kuran dinletilerek gerçekleşiyor. Hasta cin etkisinde mi, büyü mü yapılmış yahut psikolojik sorunları mı var ilk etapta anlamaya çalışılıyor.


Kişi, gözleri kapalı halde Kuranı Kerim dinlerken, göz bebekleri sağa sola hareket ediyor, göz kapakları titriyor, ağlıyor, vücudu sarsılıyorsa veya bayılıyor ya da "Okumayın" diye bağırıyorsa bu belirtileri gösteren kişiye 'Cin çarpmıştır' teşhisi konulabiliyor. Baş bölgesinde hissedilir derece ısınma, ellerde ve vücudunun herhangi bir yerinde uyuşmalarla birlikte rahatsızlık ve ağlama hissi geldiği söyleniyorsa o kişiye "Büyü" yapıldığına hükmedilebiliyor.


Alışılmışın aksine ayakkabılarınızı çıkartarak girmeniz gereken hastanenin ortalama bir günde 120'den fazla ziyaretçisi 24 saat mesaisi oluyor. Yaz aylarında bu sayı 200'e kadar ulaşabiliyor. 3 katlı bir bina ve sayısı 15'i bile bulmayan şifacı Müslümanlara yardımcı olmayı görev edinmiş. Talep o kadar fazla ki yeni bir hastanenin açılması gündemde. Toplam başvuru sayısının 150 bini aştığı hastane sadece hasta kabul etmekle kalmayıp, aynı zamanda hastaların yatarak tedavi edilmesini de mümkün kılıyor.


İstanbul'dan 2 saat 30 dakikalık bir uçuş sonrasında Çeçenistan'a ulaşabilirsiniz. Uçak biletleri 2019 döviz kuruyla 350 dolar civarında - bu da 2500 TL'yi aşmayan bir para demek! Yanınızda dil bilen bir tercümanın olması faydalı olacaktır. Burada şarlatanlara binlerce lira kaptırmak yerine ücretsiz olarak "sadece ulaşım bedeli karşılığında" manevi sıkıntılarınıza Allah'ın (CC) izniyle çare bulabilirsiniz.


Dünyada devlet desteğiyle bu tip bir tedavinin mümkün olduğu ilk merkez özelliği taşıyan "İslami Tedavi Merkezi" Dağıstan, İnguşetya, Kabardey-Balkarya ve çevre bölgelerden aralarında Hristiyanların da olduğu bir çok hastayı ağırlıyor. Geleneksel tıbbın çaresiz kaldığı hastalıkları araştırmaya kendini adamış hastaneye Moğolistan'dan dahi hastalar geliyor.


"Çeçenistan'daki Cin Çıkarma Hastanesi" başlıklı bu kısa ve mistik yazımızda sizlere; cin çıkarma, cin çıkarma duası, cin çıkarma videosu, cin çıkarma videoları, cin çıkarma rukye, cin çıkarma hoca, filmi, cin çıkarma filmleri, cin çıkarma fiyatları, cin çıkarma görüntüleri, cin çıkarma yalanı ve cin çıkarma ayini başlıklarıyla alakalı biraz teknik biraz da korkutucu bilgiler derledik, umarım beğenir ve yazımıza oy verirsiniz.

Yorumlarınız Değerlidir