Aşık Cin Musallatı Nasıl Anlaşılır? - Medya Budur

Matbuat Basın Derken Medya

Yaratıcı çözümler üretir; markalar için iletişim stratejileri geliştirir...

Aşık Cin Musallatı Nasıl Anlaşılır?


Aşık cinler; güzelliği ve fiziğiyle dikkat çeken kişiye  - genellikle bayanlara - musallat olarak türlü rahatsızlık ve sıkıntılar verebilir. Bedene hakim olma isteklerinin, cinsi münasebete girme arzuları ile alakalı olduğu düşünülür. 


Kişinin evliliğini engelleyebilir, var olan evlilikleri ve hamilelikleri engelleyip çiftleri birbirinden ayırabilir. Bu cinler çoğu zaman karnın alt tarafında yahut hastanın cinsel organında durur; göbekte, göğüs bölgesinde sırtın alt tarafında veya sırtta da keşfedilebilir.


Allah muhafaza böyle durumlarda kabuslar artar. Yılan, akrep, fare, kedi köpek gibi hayvanlar; çöplük, bataklık, tuvalet gibi cinlerin evi olarak kabul edilen pis mekanlar; kişinin kendisini çıplak yahut münasebet halinde görmesi, pişmemiş yiyecekler, kan ve garip gelebilir lakin bebek ve çocuk hayalleri, yemek sofraları seremonileri gibi aşık cini ele veren bedene musallat oluşun belirtilerine rastlanır. Şunu da ekleyelim kişi, kilise vb garip mekanlarda evlendiğini de görebiliyor, uyku halinde kısa süreli felç durumları yaşanabiliyor.


Ruhsal durumun bozulması ile paralel fiziksel sıkıntılar da baş gösterebilir. Artan enfeksiyonlar, bedende mavi yaraların oluşması, adetlerde düzensizlik, ilişki sırasında ağrı yahut isteksizlik, karın bölgesindeki şişlikler, kaynağı belli olmayan kötü kokular - kötü kokulu mide gazları, karında sanki bir top varmış da hareket edip oynuyormuş hissine kapılmak, zor doğum veya düşük yapmak, iştahın sanki iki kişilikmiş gibi artması dikkat edilmesi gereken başlıklar. Tembellik, Mevladan (CC) yüz çevirmek, zihni dağınıklık ve nedensiz baş ağrıları da dikkate alınmalı!


Bazı vak'alarda kişide vesveseler de artar; abdesti tutamamak, neyi ne zaman hangi sırada yaptığını karıştırarak abdest almada zorlanmak - dakikalar geçtiği halde abdesti tamamlayamamak, kişi eğer farz namaz ve ibadetlerine devam ediyorsa rekatları sureleri duaları karıştırmak, son olarak yine namaz esnasında abdestinin bozulduğu düşüncesi, ruhi bunalımlar arasında öne çıkan sayabileceğimiz diğer maddeler.


Bu tip bir cin taarruzuna maruz kalan kişi evliliğe ve farz ibadetlere karşı soğuktur; evlilik istemez, taliplerini geri çevirdiğinde rahatlar. Evliyse eşinden nefret ederek görüşmek beraber olmak istemez. Tuvalet ve banyoda - ayna önünde uzun zaman geçirse de güzel kokulardan nefret eder, yalnız kalmayı sever, şehvetli olur cinsel rüyalar görür, kalabalık içinde kriz baygınlık geçirebilir. Ayrıca mizacı değişir; sakin bir kişiyken çabuk sinirlenen bir kişiye dönüşebilir.


Son olarak şunu da ifade edelim; öfke, korku, nefsin aşırı istekleri vb "her türlü aşırılık ve gaflet halleri" cinleri cezbeder. Farz ibadetlere devam etmeli, haramlardan kaçınarak dualarımızı ve zikirlerimizi ihmal etmemeliyiz.


Bu yazımızda sizlere; aşık cin, aşık cinler, aşık cin rukye, aşık cin çıkarma, aşık cin musallat belirtileri, aşık cin ayetleri, aşık cin için rukye ve aşık cin duası başlıklarıyla alakalı dini bilgiler sunmaya çalıştık, umarız beğendiniz.

Yorumlarınız Değerlidir